Veteraner under ett första möte. Det personliga mötet är av största vikt.

- Kompetens går aldrig i pension, personen gör det

Borlänge/Falun: Sedan 2019 har eldsjälen Dick Gottberg drivit Veteranpoolen som franchisetagare ifrån kontoret i Borlänge där han jobbar tillsammans med sin kollega Camilla Salmons.

Vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer där vi tar vara på den dyrbara kompetens och erfarenhet som annars hade gått till spillo i samhället. Vi hjälper våra kunder med arbeten inom trädgård, hantverk, städ och andra hushållsnära tjänster.

Vi växer just nu så det knakar. För att ha möjlighet att hjälpa fler kunder så kommer vi öppna ett nytt kontor i Falun under våren, berättar Dick.

Vänder ni er enbart till privatkunder?

Nej. Vi hjälper även företag med bemanningstjänster, uthyrning av personal och entreprenad.

Bemanning är en sak, men entreprenad är annat då vi kan erbjuda företagen hjälp i form av olika hantverkstjänster, så som rörmokare, elektriker och snickare för att nämna några.

Alla yrken och kompetenser går i pension, och vi tar vara på den kunskapen. Vår veteranpool är en stor källa av erfarenhet som vi känner annars går förlorad. Personen går i pension, men dennes enorma kunskapsbank och kompetens finns fortfarande kvar.

Dick Gottberg och Camilla Salmons

Våra veteraner är en stor källa av kompetens som vi känner annars går förlorad” - Dick Gottberg.

Hur fungerar det att anlita er som företagare?

Våra kunder kontaktar oss redan idag över telefon, mejl eller genom vår hemsida. Vi kommer gärna ut på ett personligt besök till nya kunder för att bättre förstå kundens behov och berätta om våra olika tjänster. Det är den personliga kontakten som är viktigast, säger Dick.

Det är på det viset vi bäst kan hitta en skräddarsydd lösning med rätt veteran till rätt plats för att bidra med rätt kunskap.

Vi vill att kunden ska känna sig säker i att veteranen blir som deras egen extra personal.

Fokus ligger på att kund och veteran ska känna sig trygg och säker genom hela resans gång.

Varför ska man anlita Veteranpoolen?

Vi är en flexibel helhetslösning inom bemanning av alla branscher. Inget jobb är för litet för oss, man kan anlita oss per timme, helt utan startavgifter.

Vi kan förse dig och ditt företag med personal som fixar din trädgård, målar om på kontoret eller hjälper dig med din redovisning, allt genom ett och samma telefonsamtal. Det är helt unik jämfört med traditionella bemanningsföretag.

Vare sig det gäller ett par timmar eller en längre period spelar ingen roll, vi utgår från ditt behov och rycker in vid sjukdom, semester eller vid arbetstoppar.

Vi strävar varje dag med att finna den bästa lösningen på frågan, ”Hur kan vi bäst hjälpa dig och ditt företag?”

Fakta Veteranpoolen

Denna annons publicerades i annonsbladet v. 10 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn