Mode Eva satsar vidare och presenterar fler nyheter!

Camilla och Monika testar säsongens jackor.

Vad vill ni berätta om ert företag?

Mode Eva som säljer damkläder och skor, har funnits sedan 1960 i Borlänge centrum berättar Monika. Hon började arbeta i butiken år 2002 och är sedan 2010 ägare tillsammans med sin make Kenneth. Förutom butiken finns en webbshop, 

www.modeeva.se  

 

Vår webbsida är mycket uppskattad då många också förbereder besöket genom att gå igenom vad som finns. Webbsidan hänger ihop med butikens lager så den uppdateras hela tiden, berättar Kenneth. 

Allt finns dock inte där utan vissa produkter finns bara att köpa i butiken. 

Mer för den kalla årstiden

Då vi satsat mer på ytterplagg under hösten/vintern har vi även ökat sortimentet för mössor, halsdukar och handskar då kunden kan hitta allt på en gång hos oss som behövs för att möta kylan. Även byxor som är lite varmare och ett stort utbud att tröjor finns att hitta i butiken. Vi lyssnar och lär av kunderna säger Monika.

Stilsäkra skor med fantastiskt passform.

Succén med ytterplagg fortsätter

Utökat sortiment skor, jeans och byxor

Söker du damskor finns två riktigt fina och bra märken, Rieker och Gabor. Båda välkända och har en bredd i sortimentet som tilltalar de flesta och för olika sammanhang. För hösten är det loafers och kängor som gäller.

Många kvinnor önskar idag ha samma modell av jeans/byxor som tidigare och vi har därför utökat en del modeller med fler färger/mönster så byxan känns lika skön men med annan färg/mönster. De flesta byxleverantörer vi har tillverkar enbart jeans/byxor och är specialister på just det.

Fler och fler upptäcker Mode Eva

– Det känns roligt att fler nya kunder hittar till oss, framför allt genom att de upptäckt vår webbsida www.modeeva.se och ser att det finns en stor fin butik för kvinnor i Borlänge. Vi lyssnar på och är lyhörda för vad kunden önskar, hos oss ska kunden känna att man får värde för pengarna menar Kenneth.
– Vi har ett unikt sortiment av skor och kläder som man inte hittar överallt.
– Den personliga servicen är väldigt uppskattad, poängterar Monika avslutningsvis.

Fakta Mode Eva

Denna annons publicerades i Lokalt i v. 38 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn