Mode Eva satsar vidare och presenterar fler nyheter!

Monika & Sussie testar säsongens jackor.

Efter en tid med begränsat öppethållande, pga pandemin, så utökar nu Mode Eva åter sina öppettider.

-Nu har vi öppet måndag – tisdag 10-18, onsdag – fredag 10-16 och lördag 10-14. Förståelsen från kunderna när vi haft kortare öppettider har varit stor, säger Monika och Kenneth Eriksson, som tillsammans äger och driver butiken. 

-Vi har under pandemin jobbat hårt med att möta kunderna på nya sätt. Med kunden i fokus och ökad flexibilitet erbjuder vi möjligheten att boka en privat tid i butiken med personlig service, onsdagar och torsdagar mellan kl 16-18. Vi uppdaterar dagligen vår butik på nätet (www.modeeva.se), där det dygnet runt finns tillgång till stora delar av vårt sortiment.
-Andra åtgärder som vi har vidtagit, är bland annat att placera bord och kläd-ställ så att man enkelt kan hålla avstånd. Det finns sex provhytter i butiken, men vi har också tillfälligt stängt tre av dem för att öka avståndet. Vid kassadisken har vi både handsprit och plasthandskar, utvecklar Monika.

Succén med ytterplagg fortsätter

Vår satsning på ytterplagg förra hösten blev en succé! I år följer vi upp den genom att ytterligare bredda jacksortimentet. Vi har både beställt ännu fler modeller från Luhta och erbjuder även jackor från Junge, vilket är nytt för i år. 

-Vi har beställt betydligt fler jackor och kappor än förra året men får tyvärr inte allt då produktionen legat nere under pandemin hos fler av leverantörerna. Det betyder att det ganska snart blir slutsålt på jackor i vissa modeller och storlekar, nämner Kenneth. 

Nyhet!  Skor med fantastisk passform från Gabor.

Vi har ett unikt sortiment av skor och kläder som man inte hittar överallt.

Utökat sortiment skor, jeans och byxor

Mode Eva breddar sortimentet med kvalitetsskor från tyska Gabor med en fantastisk passform. Det är ett efterfrågat varumärke och perfekt komplement till de populära skorna från Rieker. -Vi har också fått en ökad efterfrågan på byxor och jeans,  där vi provar med fler modeller och varianter så vi har ett riktigt stort och brett utbud, förklarar Monika

Fler och fler upptäcker Mode Eva

-Det känns roligt att fler nya kunder hittar till oss,  framförallt genom att de upptäckt vår webbsida modeeva.se och ser att det finns en stor fin butik för kvinnor i Borlänge med ett spännande sortiment.  Vi lyssnar på och är lyhörda för vad kunden önskar, hos oss ska kunden känna att man får värde för pengarna, menar Kenneth.

-Vi har ett unikt sortiment av skor och kläder som man inte hittar överallt och vi hjälper till att kombinera plagg och färger. -Den personliga servicen är väldigt uppskattad, poängterar Monika avslutningsvis.

Fakta Mode Eva

Denna annons publicerades i annonsbladet v. 39 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar