Mode Eva satsar vidare och presenterar fler nyheter

Monika och Camilla visar några av säsongens jackor.

Efter en tid med begränsat öppethållande, pga pandemin, så utökar nu Mode Eva åter sina öppettider.

-Nu har vi öppet mån-ons 10-18 tor-fre 10-16 lör 10-14. Förståelsen från kunderna när vi haft kortare öppettider har varit stor, säger Monika och Kenneth Eriksson, som tillsammans äger och driver butiken. 

Succén med ytterplagg fortsätter

Vår satsning på ytterplagg förra hösten blev en succé! I år följer vi upp den genom att ytterligare bredda jacksortimentet. Vi har beställt fler modeller än tidigare år och även tagit in några nya leverantörer. Även av halsdukar och mössor finns det mycket nytt.

-Vi har beställt betydligt fler jackor och kappor än förra året men får tyvärr inte allt då produktionen legat nere under pandemin hos fler av leverantörerna. Det betyder att det ganska snart blir slutsålt på jackor i vissa modeller och storlekar, nämner Kenneth.

Vi har ett unikt sortiment av skor och kläder som man inte hittar överallt.

Nyheter!  Skor med fantastisk passform från Gabor, tillverkade i Europa.

Utökat sortiment skor, jeans och byxor

Mode Eva breddar sortimentet med kvalitetsskor från tyska Gabor med en fantastisk passform. Det är ett efterfrågat varumärke och perfekt komplement till de populära skorna från Rieker.


-Vi har också fått en ökad efterfrågan på byxor och jeans, där vi provar med fler modeller och varianter så vi har ett riktigt stort och brett utbud, förklarar Monika

Fler och fler upptäcker Mode Eva

-Det känns roligt att fler nya kunder hittar till oss, , framförallt genom att de upptäckt vår webbsida modeeva.se och ser att det finns en stor fin butik för kvinnor i Borlänge med ett spännande sortiment. Vi lyssnar på och är lyhörda för vad kunden önskar, hos oss ska kunden känna att man får värde för pengarna, menar Kenneth.

-Vi har ett unikt sortiment av skor och kläder som man inte hittar överallt och vi hjälper till att kombinera plagg och färger. -Den personliga servicen är väldigt uppskattad, poängterar Monika avslutningsvis.

Fakta Mode Eva

Denna annons publicerades i annonsbladet v. 39 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn