Pizzamaster Atef Chit och kock Whilliam Eek
Königsee startade 1981 i en liten lokal. 1997 tog jag över verksamheten. Vi har ständigt utvecklat verksamheten och lyckats skapat ett väl inarbetat namn.
Förutom servering och avhämtning så erbjuder vi även utkörning. Vi var först i Dalarna med utkörning, som vi startade 2004. Enligt online pizza så har vi flest stammisar i Borlänge. (2014).
2009 flyttade vi till nya lokaler och utökade menyn med á la carte och lunchbuffé. Vi har fortsatt att utveckla menyn och idag erbjuder vi våra kunder pizza, kebabrätter, shawrma-rätter, á la carte och husmanskost.
Vi vill stå för god mat och bra service och ett trevligt kvitto på detta är när våra kunder åker från hela Borlänge till oss.
LCHF-pizza
Jag är som sagt var ny kock på Königsee pizzeria & restaurang. Kärleken gjorde att jag i somras flyttade till Borlänge från Västervik. Har jobbat i restaurangbranschen i 4 år och brinner verkligen för matlagning. Klassisk husmanskost är min grej, gärna med en liten tvist. Om vi har nöjda kunder som återkommer så är jag också nöjd!
Atef: Bland pizzorna så måste jag säga Chefens special med tomatsås, ost, skinka, kebabkött, oxfilé, fetaost, champinjoner, bearnisesås,
kebabsås, lök och färska tomater. En riktigt höjdare.
Whilliam: Jag har många favoriter men den som sticker ut lite extra är min raggmunk med fläsk, den är verkligen unik.
Hos oss kan man välja mellan olika veganpizzor som innehåller växt-
baserade produkter med vegansk ost och tomatsås. Vi har även glutenfria pizzor med färdig botten. Dessutom så har vi pizzor med blomkålsbotten som passar perfekt till de som går på LCHF-diet. Detta är vi ensamma om i Borlänge
Denna annons publicerades i annonsbladet v. 46 2021