Pizzamaster Atef Chit och kock Whilliam Eek

Vi firar med ett fint erbjudande 22-24 november -22

Königsee fyller 41 år

Här på Königsee följer vi inte utvecklingen – vi leder den!

Berätta lite om er:
Königsee startade 1981 i en liten lokal. 1997 tog jag över verksamheten. Vi har ständigt utvecklat verksamheten och lyckats skapat ett väl inarbetat namn.

Förutom servering och avhämtning så erbjuder vi även utkörning. Vi var först i Dalarna med utkörning, som vi startade 2004. Enligt online pizza så har vi flest stammisar i Borlänge. (2014).

2009 flyttade vi till nya lokaler och utökade menyn med à la carte och lunchbuffé. Vi har fortsatt att utveckla menyn och idag erbjuder vi våra kunder pizza, kebabrätter, shawrma-rätter, à la carte och husmanskost.

Vi vill stå för god mat och bra service och ett trevligt kvitto på detta är när våra kunder åker från hela Borlänge till oss.

Pizzamaster Atef Chit, stämmer det att du är mjölallergiker?
Ja, det låter kanske konstigt att jag har valt den här branschen eftersom jag har mjölallergi men tack vare min envishet och bra rutiner runt hygien så är det möjligt för mig att jobba med det jag älskar: baka pizzor och driva restaurang.

Stämmer det verkligen att ni har pizzor för alla?​
Hos oss kan man välja mellan olika veganpizzor som innehåller växt-
baserade produkter med vegansk ost och tomatsås. Vi har även glutenfria pizzor med färdig botten. Dessutom så har vi pizzor med blomkålsbotten som passar perfekt till de som går på LCHF-diet. Detta är vi ensamma om i Borlänge

Nytt på Restaurangen?
Vi har en ny online tjänst, qopla.com Den fungerar precis som Fodora, men är bättre och billigare. Vi var som sagt första pizzerian som började med egen online tjänst 2004, nu är vi första pizzerian som börjat med qopla.

Den är tillgänglig genom vår egen webbsida eller via QR-kod. Det är kanonsmidigt och fungerar både vid utkörning och avhämtning.

Berätta lite om er:
Königsee startade 1981 i en liten lokal. 1997 tog jag över verksamheten. Vi har ständigt utvecklat verksamheten och lyckats skapat ett väl inarbetat namn.

Förutom servering och avhämtning så erbjuder vi även utkörning. Vi var först i Dalarna med utkörning, som vi startade 2004. Enligt online pizza så har vi flest stammisar i Borlänge. (2014).

2009 flyttade vi till nya lokaler och utökade menyn med à la carte och lunchbuffé. Vi har fortsatt att utveckla menyn och idag erbjuder vi våra kunder pizza, kebabrätter, shawrma-rätter, à la carte och husmanskost.

Vi vill stå för god mat och bra service och ett trevligt kvitto på detta är när våra kunder åker från hela Borlänge till oss.

Pizzamaster Atef Chit, stämmer det att du är mjölallergiker?
Ja, det låter kanske konstigt att jag har valt den här branschen eftersom jag har mjölallergi men tack vare min envishet och bra rutiner runt hygien så är det möjligt för mig att jobba med det jag älskar: baka pizzor och driva restaurang.

Här på Königsee följer vi inte utvecklingen – vi leder den!

Vad har kunderna för favoriter på menyn?
Vi får ofta höra att vi har stans bästa såser. Både kebabsåsen och bearnaisesås är omtalade. Planksteken är en rätt som våra kunder har som favorit. En klassisk plankstek med oxfilé, mos, sparris, champinjoner, tomat och vår goda bearnaisesås. Men absolut populärast är kebabpizzan.

Vilken är din egen favorit?
Pizzan, Chefens special är en riktig höjdare. Tomatsås, ost, skinka, kebabkött, oxfilé, fetaost, champinjoner, bearnaisesås, kebabsås, lök, och färska tomater.

Hur firar ni att Königsee fyller 41 år?
Det vill vi fira genom att erbjuda pizza 1-12 på tisdag-torsdag för endast 60 kronor. Gäller vid avhämtning.

Fakta Königsee pizzeria & restaurang

Denna annons publicerades i Lokalt i v. 47 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn