Dags att tvätta bilen, hojen eller husbilen?

För dig som vill tvätta själv – och tänker på miljön

Varför ska man tvätta bilen hos er?

Vi erbjuder 4 tvättplatser med plats för fordon upp till 3,6 meter. För att våra kunder ska uppnå bästa resultat använder vi bara proffsiga bilvårdsprodukter från Sonax. Vi har skumtvätt i respektive bås och i varje bås finns det fyra tvättlansar och matthängare så att kunden enkelt kan spola av mattorna.

Kan man tvätta sin vanliga cykel eller motorcykel hos er?

Absolut, båsen är även utrustade med hjälm- och jackhängare så det går alldeles utmärkt att tvätta både motorcyklar och vanliga cyklar på anläggningen.

Kan man städa bilen invändigt hos er?

Ja, vi erbjuder 2 st eftervårdsplatser med tillhörande dammsugare där gör du rent bilen invändigt. Vi har även en OZON-maskin för invändig sanering i fordon. Om du behöver bilvårdsprodukter så finns det att köpa i bildelsbutiken bredvid.

 

Något annat ni vill berätta om gör det själv-tvätten?

Biltvätten är öppen dygnet runt. I varje bås finns en kids-spraygun, så dina barn kan hjälpa till med tvättandet. Varför inte göra tvättandet till en kul helgutflykt?

 

Hästbackas Bildelar AB – en BDS-ansluten bildelsbutik

BDS – vad står det för?

”BDS är en rikstäckande kedja som består av bildelsbutiker och bilverkstäder på ca 200 platser i Sverige. BDS står för ”Bilar Delar Service”.

Vart håller ni till?

Vi finns på Skogsbo industriområde i Avesta.

Vad kan man köpa i er butik?

Vi säljer bildelar, cross/enduro-delar, verktyg och tillbehör till konsumenter och verkstäder. Vi har ett välfyllt lager av bildelar motsvarande originalkvalitet.

Några nyheter ni vill berätta om?

Vi erbjuder nu också cross- & endurodelar. Ett roligt tillskott till butiken då cross och enduro är populära sporter i vårt område.

Vad är ni extra stolta över?

Vi valdes till årets bildelsbutik i Sverige 2019. Vi värnar verkligen om våra kunder vilket vi tror är en bidragande orsak till att de återkommer till oss år efter år.

BDS Hästbacka Bildelar AB

Denna annons publicerades i annonsbladet v. 13 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar