Butiken som har det mesta för de flesta

Entrémattan ingår i Team Workwear som är Sveriges ledande medlemsdrivna kedja inom arbetskläder, personligt skydd och profilprodukter.

Yrkesbutik med helhetslösning

Vilka är era kunder?

Privatpersonen som gillar friluftsliv, hantverkaren, lokalvårdaren, bonden, industriarbetaren, jägaren, servitrisen… Små och stora företag.

 

Ge exempel på vad kunden kan hitta hos er?

○ Vi har den snygga skidjackan och skorna som inte skaver vid fjällvandring.

○ Jägaren hittar kikarsikte och ammunition.

○ Lokalvårdaren hittar allt inom städartiklar.

○ Hantverkaren kan klä sig från topp till tå med grejer från oss – kläder, skor, handskar, hörselkåpor…

○ Servitrisen kliver ur vår butik med bekväma skor, förkläde, fina dukar och porslin.

○ Hos oss får även den som behöver trycksaker hjälp med tex visitkort och brevpapper.

○ Vi tillhandahåller industritvätt samt kemtvätt till våra kunder.

 

Varför ska man vända sig till er?

Vi är en butik som har det mesta vilket gör att vi kan erbjuda helhetslösningar och vi strävar efter att lösa alla behov direkt, vilket vi vet att våra kunder uppskattar. Våra kunder ska inte behöva vänta på sina varor. Våra kunder, såväl stora som små företag och privatpersoner, kan förvänta sig hög service och professionella lösningar. Vi ser kundens behov och ser till att lösa dom.

Entrémattan har ett brett utbud av fritidskläder, skor, kängor.

Har ni webshop?

Absolut, vi bygger efter kundens behov. Webshopen sparar inte bara mycket tid för inköparen, det blir kostnadseffektivare på många sätt. Man får bättre överblick på inköpen och det blir ingen ”spilltid” för att hämta upp beställd vara. Vi skickar varje dag paket med DHL och posten. Det beställningar som ligger i vårt närområde går med vår turbil som levererar mattor och tvätt.

Att vi är fristående gör att vi är extremt flexibla och kan lösa i princip alla kunders önskemål.

Erbjuder ni fallskydd?

Ja, vi har ett fallskyddscenter och håller utbildningar och självklart besiktar vi även fallskydd.

Är ni kedjestyrda?

Nej, vi är ett fristående företag. Vi ingår i Team Workwear som är Sveriges ledande medlemsdrivna kedja inom arbetskläder, personligt skydd och profilprodukter. Vi har medvetet valt att arbeta med de bästa varumärkena på marknaden och tillsammans i kedjan blir vi konkurrenskraftiga och starkare. Att vi är fristående gör att vi är extremt flexibla och kan lösa i princip alla kunders önskemål.

Till sist, varför heter ni Entrémattan?

När vi startade företaget 1989 var det enbart entrémattor som vi levererade och tvättade och de gör vi självklart fortfarande. Att vi idag är en yrkesbutik med helhetslösning på arbetskläder, fritidskläder personligt skydd och profilkläder för våra kunder runt om i hela landet är vi väldigt stolta över.

Att byta namn har dock aldrig varit aktuellt, vi gillar att våra kunder blir glatt överraskade av vårt stora utbud när de kliver in i vår fysiska butik eller webshop.

Fakta Entrémattan AB

Denna annons publicerades i annonsbladet v. 15 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar